Een checklist voor wanneer je uit huis gaat

Wanneer je voor het eerst op jezelf gaat, dan moet je altijd met een aantal dingen rekening houden. Want je wilt natuurlijk niet iets vergeten. Nou is dat natuurlijk ook niet de grootste ramp in de wereld wanneer je iets vergeet tijdens een verhuizing als je weet dat je het nog terug kan halen. Of wanneer je iets later regelt zodat je het pas iets later hebt dan dat je al verhuisd bent. Dat maakt allemaal niets uit. Want we weten allemaal dat het een hectische dag is en vooral veel gedoe bij komt kijken. Maar wij maken een checklist die jij kan aanhouden om te kijken of je alles hebt geregeld voor jouw verhuizing.

 

HEB JE HET VOLGENDE ALLEMAAL WEL GEREGELD?

Laten we beginnen met eigenlijk de meest voor de hand liggende taken die je gedaan moet hebben wanneer je gaat verhuizen. Veel mensen weten dat ze op tijd naar meubels moeten gaan kijken wanneer ze gaan verhuizen. Want hier zit vaak een wat langere levertijd op. En het is niet zo heel fijn wanneer je net bent verhuisd en je nog zes weken op je bank moet wachten. Je wilt juist gelijk jouw interieur compleet maken wat betreft de meubels. Ook is het natuurlijk belangrijk dat je op tijd al jouw spullen doet inpakken die allemaal mee moeten tijdens de verhuizing. Want om dit allemaal op de laatste dag te doen, is natuurlijk ook niet alles. Dus dan is het juist fijn als je dit in fases al van te voren gaat doen. Dat scheelt voor jezelf ook een hoop stress en je kan alvast de spullen inpakken waarvan je weet dat je ze pas weer na de verhuizing nodig hebt. Dus waarom zou je die dan niet alvast inpakken. Anders staan ze er ook maar en wanneer je ze al inpakt staan ze ook niet in de weg, en kan je ze ook niet vergeten. Want die kans is er ook altijd nog.

 

Waar veel mensen laat over nadenken is bijvoorbeeld internet en tv. Misschien heb je dit al een keer afgesloten en hoef je alleen een adreswijziging door te geven. Maar wie weet moet je het helemaal opnieuw afsluiten. Dat kan natuurlijk ook nog voorkomen. En zo is het eigenlijk met veel waar jij een adreswijziging voor moet doorgeven dat dat vaak op het laatste moment wordt gedaan of juist wordt vergeten. Het is geen grote ramp wanneer dat gebeurt. Het is alleen dat je het wel moet regelen. Dat scheelt ook voor jezelf een hoop stress. Want je wilt natuurlijk wel jouw post ontvangen op het juiste adres.

Ander nieuws

Recente berichten