Neem jij nog steeds de trein naar het vliegveld?

Je zult niet de enige zijn die nog steeds voor elke vlucht het openbaar vervoer pakt om bij het vliegveld te komen. Ontzettend zonde, want de trein is hartstikke duur en door te parkeren op de luchthaven kun je veel geld besparen. Veel mensen denken dat het heel prijzig is om je auto daar achter te laten, maar in de praktijk valt dit hartstikke mee. Er zitten bovendien meer voordelen verbonden aan parkeren bij vliegvelden, welke we in deze blog voor je opsommen.

Ontdek het gemak van eigen vervoer naar het vliegveld

Wanneer je met het openbaar vervoer naar het vliegveld komt ben je altijd afhankelijk van of de trein daadwerkelijk rijdt en of je geen vertraging hebt. Natuurlijk kun je ook met de auto in de file komen (bijvoorbeeld na een ongeval), maar onderzoek wijst uit dat die kans vele malen kleiner is dan dat je met het openbaar vervoer vertraging hebt. Bovendien levert het je ontzettend veel gemak op om met de eigen auto op het vliegveld te parkeren. Je kunt immers meer bagage meenemen, hoeft onderweg niet over te stappen, en kunt bovendien gewoon thuis de deur uitlopen en direct naar het vliegveld rijden. Niemand hoeft je naar het station te brengen en op te halen als je terugkomt.

De auto staat absoluut veilig

Een van de redenen dat mensen een beetje huiverig zijn voor het parkeren op vliegvelden is dat ze bang zijn dat hun auto niet veilig staat. De parkeerplaatsen van tegenwoordig zijn echter allemaal zeer goed beveiligd, en je kunt niet zomaar met een auto die niet van jou is het terrein af. De kans dat je auto wordt gestolen is dus verwaarloosbaar, en in feite loop je daar meer risico op wanneer hij gewoon thuis voor de deur staat. Daarnaast kun je vaak zelf kiezen of je de auto overdekt wilt hebben staan of niet. Uiteraard zit er verschil in prijs, maar dan weet je zeker dat de auto niet nat of vies wordt door de weersomstandigheden.

Zonder stress van en naar het vliegveld

De belangrijkste reden dat steeds meer mensen kiezen voor parkeren op vliegvelden is dat het ze een veel vrijer gevoel geeft, en minder stress. Het gedoe van het vinden van de juiste trein en aansluiting, en het moeten kopen van verschillende kaartjes is niet prettig, of je nu op vakantie gaat of voor je werk moet vliegen. Doe jezelf dus een plezier en kom voortaan met je eigen auto naar het vliegveld!

Ander nieuws

Recente berichten